ASSESSMENT

Evaluăm nivelul de maturitate al organizației, în ceea ce privește îmbunătățirea continuă, și identificăm metodologia de îmbunătățire care se potrivește cel mai bine cu acel nivel. Pentru acest scop folosim "Modelul de maturitate pentru îmbunătățirea continuă" (CIMM) dezvoltat de Lean Six Sigma Academy (LSSA).

CIMM ASSESSMENT
icon
Grupa optimă: 10 – 15 participanți DURATĂ: 2 ZILE
assessment
DESCRIERE

Metodologia de îmbunătățire continuă, care se potrivește cel mai bine unei anumite organizații, depinde, în mare măsură, de nivelul de maturitate al acelei organizații. Pentru a sprijini organizațiile să aplice cea mai potrivită metodologie, LSSA a dezvoltat „Modelul de maturitate a îmbunătățirii continue” (CIMM). CIMM rezumă cele mai bune practici și tehnici ale diferitelor metodologii într-un singur cadru, pentru diferite stadii de maturitate.

graffic
GRUPUL ȚINTĂ

Evaluarea CIMM se adresează echipei de management, sau unui grup de 10-15 persoane (specialiști, lideri de echipă etc.) din cadrul zonelor analizate, sau departamentelor.

OBIECTIVE
CUM VA DECURGE EVALUAREA
icon
Cursuri
Explorează

Cursurile noastre furnizează cunoștințe în metodologiile Lean și Six Sigma pentru îmbunătățirea proceselor de business, de la nivelul de bază până la nivelul avansat.

icon
Consultanță
Explorează

Serviciile noastre de consultanță pentru îmbunătățirea proceselor se bazează pe nevoile și pe experiențele clienților și sunt adaptate în funcție de nevoile businessului și de principiile și instrumentele metodologiilor Lean și Six Sigma.

icon
Assessment
Explorează

Evaluăm nivelul de maturitate al organizației, în ceea ce privește îmbunătățirea continuă, și identificăm metodologia de îmbunătățire care se potrivește cel mai bine cu acel nivel.

icon
Coaching
Explorează

Sesiunile de coaching pentru proiectele de îmbunătățire au devenit parte integrantă a implementării programelor de Lean, Six Sigma, Kaizen etc. și un factor critic pentru succesul acestora.