COACHING

În cazul multor organizații sesiunile de coaching pentru proiectele de îmbunătățire au devenit parte integrantă a implementării programelor de Lean, Six Sigma, Kaizen etc. și un factor critic pentru succesul acestora. În cadrul sesiunilor de coaching, sprijinim liderii proiectelor de îmbunătățire, Yellow/ Green/ Black Belts și Expertii Lean în transpunerea în practică a cunoștințelor dobândite în cadrul cursurilor.

coaching
COACHING PENTRU PROIECTE DE ÎMBUNĂTĂȚIRE
DESCRIERE

Sprijinim liderii proiectelor de îmbunătățire, Yellow/ Green/ Black Belts și Experții Lean în transpunerea în practică a cunoștințelor dobândite în cadrul cursurilor Lean & Six Sigma.

Sesiunile de coaching constau în întâlniri regulate ale echipelor de proiect cu consultanții noștri, cu o durată de aproximativ 1,5 ore per proiect, cu o frecvență stabilită împreună cu participanții (depinde de cunoștințele și abilitățile participanților, natura proiectului, existența unui expert intern etc.).

Verificarea stadiului proiectului și respectarea planului de realizare

GRUPUL ȚINTĂ

Sesiunile de coaching (on-site sau remote) se adresează atât proiectelor demarate în cadrul cursurilor noastre, cât și proiectelor demarate intern de către companii care au implementat integral sau parțial Lean sau/ și Six Sigma.

CUM VA DECURGE SESIUNEA DE COACHING

Coaching pentru proiecte, sprijin pentru analiza datelor, aprofundarea noțiunilor legate de instrumente, exemplificări practice etc. Se vor folosi template-urile pentru realizarea și prezentarea proiectului.

icon
Cursuri
Explorează

Cursurile noastre furnizează cunoștințe în metodologiile Lean și Six Sigma pentru îmbunătățirea proceselor de business, de la nivelul de bază până la nivelul avansat.

icon
Consultanță
Explorează

Serviciile noastre de consultanță pentru îmbunătățirea proceselor se bazează pe nevoile și pe experiențele clienților și sunt adaptate în funcție de nevoile businessului și de principiile și instrumentele metodologiilor Lean și Six Sigma.

icon
Assessment
Explorează

Evaluăm nivelul de maturitate al organizației, în ceea ce privește îmbunătățirea continuă, și identificăm metodologia de îmbunătățire care se potrivește cel mai bine cu acel nivel.

icon
Coaching
Explorează

Sesiunile de coaching pentru proiectele de îmbunătățire au devenit parte integrantă a implementării programelor de Lean, Six Sigma, Kaizen etc. și un factor critic pentru succesul acestora.