Certificări și Parteneri

Ascendis este centru de training și examinare acreditat de către PeopleCert pentru certificarea IASSCTM (International Association for Six Sigma Certification) și de către LSSA (Lean Six Sigma Academy), iar programele noastre de instruire îndeplinesc standardele stabilite de aceste organizații.

Astfel, participanții pot opta pentru Certificarea Internațională Lean, Lean Six Sigma și Automotive Engineer.

În vederea certificării Lean sau Lean Six Sigma pentru nivelurile Yellow, Green sau Black Belt, precum și pentru certificarea Automotive Engineer trebuie să susțineți examenele ONLINE organizate de partenerii noștri.

Detalii suplimentare în legătură cu certificarea internațională se găsesc pe website-urile partenerilor noștri internaționali.

icon
Cursuri
Explorează

Cursurile noastre furnizează cunoștințe în metodologiile Lean și Six Sigma pentru îmbunătățirea proceselor de business, de la nivelul de bază până la nivelul avansat.

icon
Consultanță
Explorează

Serviciile noastre de consultanță pentru îmbunătățirea proceselor se bazează pe nevoile și pe experiențele clienților și sunt adaptate în funcție de nevoile businessului și de principiile și instrumentele metodologiilor Lean și Six Sigma.

icon
Assessment
Explorează

Evaluăm nivelul de maturitate al organizației, în ceea ce privește îmbunătățirea continuă, și identificăm metodologia de îmbunătățire care se potrivește cel mai bine cu acel nivel.

icon
Coaching
Explorează

Sesiunile de coaching pentru proiectele de îmbunătățire au devenit parte integrantă a implementării programelor de Lean, Six Sigma, Kaizen etc. și un factor critic pentru succesul acestora.